Andere blogitems

Welkom

Meer muziek dan je voor mogelijk houdt

Muziek maken is voor mij één grote ontdekkingsreis, waarin ik telkens weer verrast word door mijn eigen mogelijkheden. In mijn lessen draag ik over wat ik allemaal heb ontdekt.
Ik help en stimuleer je zoveel mogelijk je eigen ontdekkingen te doen, zodat ook jij versteld kunnen staan van je eigen mogelijkheden en van de muziek die je in je hebt.

Mijn manier van lesgeven is gebaseerd op de ideeën en aanpak van Kató Havas en heet The Havas New Approach.

De Nederlandse vertaling van Kató's boek "Stage fright" is bij mij te bestellen voor €15,- inclusief verzendkosten. Het is vertaald door Henny Ravestein. Stuur me een bericht via het contactformulier op deze website, indien u het wilt bestellen.

Blog

Kindervoorstelling 25 september

Emmy Verhey vertelt zaterdag 'Peter en de gekke koe', geschreven door Youp van 't Hek. Het verhaal wordt verklankt door groepjes instrumenten, bespeeld door kinderen uit de regio. Kinderen uit het publiek mogen samen met dansdocente Margo Hermsen het verhaal uitbeelden. Ton Snijders heeft de muziek gecomponeerd. Voorstellingen om 15.00 en 17.00 uur in theater De Poorterij te Zaltbommel. Reserveren anja.kaarsgaren@buitentuin.com.

23 september 2010