Nieuwsbrief

Bericht van Kató

Nu ik twee-en-dertig jaar voorzitter ben geweest van de  'Kato Havas Association for the New Approach', twee-en-zeventig redactionele artikelen voor de tweejaarlijkse internationale nieuwsbrief heb geschreven, en minstens even zovele workshops heb gegeven, heb ik na mijn verjaardag in mijn zeven-en-negentigste levensjaar, besloten af te treden als voorzititer en het over te dragen aan de capabele handen van Gloria Bakhshayesh.

Goria is al die jaren mijn persoonlijke assistente en zeer goede vriendin geweest.

Dit betekent niet dat ik helemaal met pensioen ga. Ik ben meer dan beschikbaar via e-mail en voor lessen van één uur voor vragen en een opfrisser. Het is alleen om de werklast iets te verminderen, zodat de "Stokoude Dame" waar ik mee leef wat meer ruimte krijgt.

Ik hoop van harte dat de lezers van de internationale nieuwsbrief en de leden van KHANA - ik begrijp dat het er op dit moment rond de driehonderd zijn in een-en-dertig landen - door zullen gaan met het insturen van artikelen en met het verspreiden van de principes van de New Approach: De Ritmische Puls, het zingen en de mentale en spirituele coördinatie. Bovendien hoop ik dat ze veel genoegen en blijdschap zullen verspreiden en ondervinden door en via hun spel.


Meld je aan voor de nieuwsbrief

* indicates required